CERT

Térburkolatainkra 

10 év

garanciát vállalunk! 

Az elvégzett munkánkkal kapcsolatban mi nyugodtak vagyunk. Legyen Ön is megrendelőnk!

További információk

Az útépítés akkor vált szakmává, amikor az ősember lapos köveket tett le arra az ösvényre amelyen gyakran járt, vagy lerakott kövekkel vette körül élőhelyét. A napjainkig fennmaradt római utak bizonyítják, hogy hozzáértéssel maradandót lehet alkotni. Ugye Ön sem gondolja komolyan, hogy az útépítés az a munka, amihez nem kell szakmai tudás, és nem kell gyakorlat.  

A szakmaiság másik vetülete, a magyar gazdaság jelenlegi állapota, és az ebben a gazdasági környezetben dolgozó kivitelezők helyzete.

Na! Itt az ideje annak, hogy őszintén beszéljünk erről az államilag "szemet hunyt" állapotról, amely alapján a kivitelezők alapvetően két táborba sorolhatók:

 - Az egyik rész a fekete, vagy a szürke gazdaságban dolgozó "vállalkozásokat" jelenti, amelyek nem ellenőrizhető körülmények között, zsebre dolgoznak. Szerencsés esetben a beépített anyag tisztességes úton van beszerezve, ki van fizetve, és nem lopott. Az elvégzett munkával kapcsolatban vagy semmilyen garancia vállalás nem történik, vagy valami halovány szóbeli ígéret történik, ami alkalmas arra, hogy a megrendelő elhitesse magával azt, hogy minden rendben van. Ezek a "vállalkozások" a piaci ár alatt, számla és garancia nélkül dolgoznak, és szerencsés esetben pár évig lehet használni azt amit építettek. Ha nincs szerencséje, akkor a következő tavasz egy új tapasztalattal fogja gazdagítani. 

 - A vállalkozások másik része, jogszerűen foglalkoztat munkavállalókat, adót és mindenféle pénzeket fizet a feneketlen kútba. Eszközöket, gépeket vásárol, tovább képzi a dolgozóit, és szakember felügyeli és irányítja a munkavégzést. Ezek a vállalkozások napjainkra már több, mint 20 éve léteznek, ezen időszakon is túlmutató szakmai gyakorlattal, lekövethető előélettel, és garanciával végzik tevékenységüket.

Összehasonlítva a két csoport díjtételei közötti különbséget, gyakran tapasztalható, hogy az olcsóbb fekete munkavégzés, nem csak az "adómentesség" miatt olcsóbb, hanem a beépítésre kerülő anyagmennyiség is kevesebb, az ehhez kapcsolódó munka is, így ezzel is lehet spórolni a megrendelő kárára. Tehát nem csak azért olcsóbb a fekete munka, mert nem rakódnak rá adóterhek, hanem gyakran azért, mert a szükségesnél kevesebb anyagból, kevesebb munkával készül el az építmény - silányabb minőségben.  

Önnek kell választani a pillanatnyi olcsóság, és a hosszú távon megmaradó használható érték között.

 

         

 

Üzleti filozófiánk:

Mi elvégezzük az összes munkát amit Ön kifizet.

Mi beépítjük az összes anyagot amit Ön kifizet.

Szakmai kompromisszumok nélkül dolgozunk.

20 éve jó minőségben, garanciával végezzük munkánkat. Ezen nem fogunk változtatni!

Cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik.