CERT

Térburkolatainkra 

10 év

garanciát vállalunk! 

Az elvégzett munkánkkal kapcsolatban mi nyugodtak vagyunk. Legyen Ön is megrendelőnk!

További információk

Vállalkozásunk igazoltan közteher tartozás mentes, velünk szemben semmilyen tevékenységet korlátozó, vagy büntető eljárás nem folyik. Vállalkozásunk a kompromisszumok nélküli kivitelezési tevékenységre törekszik. Korábbi és visszatérő megrendelőink tudják, hogy tevékenységünket maradéktalanul teljes műszaki tartalommal végezzük I.osztályú minőségben. Munkatársaink foglakoztatása jogszerű, az adott feladatok elvégzésére alkalmasak, megfelelően képzettek, a szükséges munkavédelmi eszközökkel rendelkeznek. Gépeink szakszervíz által karbantartottak.

Általános útépítési és mélyépítési feladatok végzésére vagyunk felkészülve, ezen belül a bontási és építési tevékenységet is el tudjuk végezni. A munkát generál kivitelezőként, vagy nagyobb projektek esetén a szakterületünkre eső feladatokat alvállalkozóként is készek vagyunk elvégezni.

Útépítés: Aszfalt és beton burkolatú utak építése, karbantartása, javítása. 
Mélyépítés: Speciális szakterületeket kivéve minden ebbe a kategóriába eső feladatot elvégzése. Gépalapok építése, közlekedési-, közmű-, és vízépítési műtárgyak építése, épületek bontása és alapozása.
Közműépítés:  Csapadék- és szennyvízcsatorna építés, felszíni csapadékvíz elvezető rendszerek és műtárgyak építése. Egyéb közművek építéséhez földmunka elkészítése, valamint burkolat bontások, és a burkolatok helyreállítása. Közművezetékek részére út alatti átfúrások készítése.
Földmunka: Geodéziai irányítással tudunk bármilyen gépi és kézi földmunkát elvégezni.    

Eszközeink:   

  • Caterpillar 428D  árokásó - homlokrakodó földmunkagép
  • Atlas-Copco XAS-96 mobil kompresszor és bontóeszközök
  • Grundomat földrakéta  
  • a feladatokhoz szükséges tömörítő eszközök, és egyéb kisgépek.

Üzleti filozófiánk:

Mi elvégezzük az összes munkát amit Ön kifizet.

Mi beépítjük az összes anyagot amit Ön kifizet.

Szakmai kompromisszumok nélkül dolgozunk.

20 éve jó minőségben, garanciával végezzük munkánkat. Ezen nem fogunk változtatni!

Cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik.