CERT

Térburkolatainkra 

10 év

garanciát vállalunk! 

Az elvégzett munkánkkal kapcsolatban mi nyugodtak vagyunk. Legyen Ön is megrendelőnk!

További információk

Az építő szakma számára az építési folyamat során használt kifejezések egyértelműek. A nem szakmabeliek számára ezek a kifejezések nehezen értelmezhetőek, és alkalmasak arra, hogy egy árajánlatban olvasva ezeket teljes káoszt idézzenek elő.

Az ajánlat kézhezvétele során gyakran előfordul, hogy egy szakmai alapossággal összeállított részletes ajánlattól "hanyatt esik" a leendő megrendelő. Amikor az ajánlatokat összehasonlítja, gyakran nem veszi számításba a műszaki tartalmat, és ez az a pillanat, amikor pénzügyileg a szellemvasút alagútjába szalad a kivitelezés szekere.

Önnek kell eldöntenie, hogy mit választ. Egy olcsóbb ajánlat idővel sokkal drágább lehet, mint az elvetett drágábbnak tűnő. Az olcsóbbról idővel kiderülhet, hogy Önnek kell fizetni a fuvarost, a beépítésre kerülő anyagot, a segédanyagokat, az építési törmelék elszállítását, a gépek bérleti díját. Ha a végén összeadja a költségeket kiderülhet, hogy az olcsóbb ajánlat az elvégzés után drágább lett.

Legyen körültekintő! Ha nem ért valamit az árajánlatban, akkor kérdezzen meg egy szakembert. Értelmezze a munkafázisokat, a hozzájuk tartozó árakat, és a költségeket. Csak tartalmilag és mennyiségileg egyenértékű ajánlatokat hasonlítson össze, vagy a mennyiségi különbségeket figyelembe véve döntsön. 

 

 

Üzleti filozófiánk:

Mi elvégezzük az összes munkát amit Ön kifizet.

Mi beépítjük az összes anyagot amit Ön kifizet.

Szakmai kompromisszumok nélkül dolgozunk.

20 éve jó minőségben, garanciával végezzük munkánkat. Ezen nem fogunk változtatni!

Cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik.